therapeutisch consult

Genezen vanuit je kern


Therapeutische begeleiding (ONLINE)


Mijn begeleiding is op maat van jouw vraag en wordt bekeken volgens de Ayurvedische principes en de orthomoleculaire wetenschap. We werken niet puur symptomatisch, maar vanuit een diagnose die elk aspect van jou mee betrekt, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel, .

Je krijgt uitgebreide uitleg over de fysiologische mechanismen, die voor je klachten zorgen. Met dit inzicht is het makkelijker om de nodige stappen te zetten.

Samen bekijken we wat we kunnen doen om je dagelijks routine en voedingspatroon op een geleidelijke zachte manier aan te passen, zodat de verandering blijvend is. Meestal zijn aanvullende supplementen, kruiden of behandelingen nodig om de balans te herstellen. Gepersonaliseerde yoga -en meditatie-oefeningen kunnen je daarbij verder op weg helpen.


Resultaat: Vitaler en stabieler door het leven!


Een greep uit de vragen waarop we samen een antwoord op kunnen vinden:


Wil je graag fitter door het leven gaan en geen energiedips meer?


Prediabetes of net de diagnose van diabetes gekregen?


Je kreeg de diagnose van een chronische aandoening, waar je graag verbetering in wilt zien?


Wil je op een gezonder gewicht geraken?


Heb je steeds terugkerende klachten, een verminderde immuniteit?


Last van allergieën, huidproblemen, migraine?


Veel stress en zorgen, slaapproblemen?


Burn-out of depressie?


Spijsverteringsklachten?


Aandachtsstoornissen?


Gewrichtspijnen?


Mijn missie is mensen bijstaan op hun weg naar een gelukkig en gezond leven!


Wat is Ayurveda?


Ayurveda is de kennis van het leven, zoals die al duizenden jaren is overgedragen. Het is een filosofie en oude geneeswijze, die elke mens ziet als een uniek totaalpakket van lichaam, gedachten, verleden, genen en emoties. Zo heeft iedereen ook een uniek pad te bewandelen in het leven.

In de Ayurveda spreken we van 3 bio-energieën of dosha's, Vata/Pitta/Kapha genaamd, die mee bepalen hoe we in het leven staan. Dit is ons meegegeven van bij de geboorte en noemen we onze constitutie.

Belangrijk is om zo trouw mogelijk aan onze geboorteconstitutie te zijn. Wanneer we dit niet doen en onze dosha's geraken uit balans, dan kunnen ziektebeelden opkomen.

Ayurveda beschouwt voeding en levensstijl als pijlers voor een goede gezondheid. Gezonde voeding zorgt voor een goede spijsvertering en die dient om energie te leveren aan onze cellen, ze te voeden en te herstellen.


Wanneer bepaalde klachten de kop op steken, heeft iedereen ook zijn eigen manier nodig om daar uit te geraken. Wat voor de ene werkt, werkt niet of zelfs tegen voor de ander.


Wat is orthomoleculaire therapie?


Bij de orthomoleculaire geneeskunde ligt de focus vooral op het herstellen van de evenwichten in het lichaam, dmv gezonde voeding, het optimaliseren van de nodige nutriënten en beweging. Een eerste stap is steeds het doorgronden van de fysiologische en psychologische processen die de oorzaak zijn van de disbalans. We bekijken het grotere plaatje van jou in je omgeving, je dagelijkse routine en zoomen dan in wat er nodig is op celniveau om je genezing op gang te helpen. Een consult duurt ongeveer 1,5 uur en omvat indien gewenst een ayurvedische constitutiebepaling, bespreking klachten, voedingsanalyse, behandelplan met voeding -en supplementenadvies.


Het is mogelijk van een traject te starten, waarbij je heel nauw wordt opgevolgd en gecoacht om de veranderingen in je leven te manifesteren, die nodig zijn om je gezondheidsklachten blijvend aan te pakken. Dit traject duurt 3 maand en omvat een 3 afspraken in de praktijk, 9 wekelijks online afspraken, een gedetailleerd voedingsplan, mogelijk advies voor supplementen, recepten voor 1 week, waarmee je van start kan en ideeën om te variëren. Je krijgt ook maandelijks een online les op maat met beweging, ademhalingsoefeningen, yoga. Die kan je thuis opnieuw bekijken zo vaak je wilt.

Daarna is een maandelijks contact mogelijk om verder op te volgen.


Een traject kan bv ingezet worden voor gewichtsverlies, prediabetes, burn-out, depressie, cvs


De prijs voor deze diensten is normaal 800€, maar als traject betaal je slechts 650€.

Het is mogelijk om in maandelijkse schijven te betalen.

Prijs


  • Eerste consult  • Opvolgconsult  • Uitgebreid verslag  • Traject 3 maand€ 60

€ 40

€ 20

€ 650

VALERIE PAS

Gezondheidstherapeute en Yogadocente


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Detox retraite

10/10/2020, 10:00-16:00

Locatie: Soulpath,

Sint-Katelijne-Waver


Meer info onder evenementen in de kijker


Contact opnemen


Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326