Yoga@work

YOGA @ Work


Yoga op het werk… tijdens de middagpauze of aan het begin van een werkdag geeft iedereen een extra boost om met een gevoel van tevredenheid aan het werk te gaan.


Het vermindert het stressniveau aanzienlijk, zorgt voor betere prestaties, verhoogt de immuniteit en verlaagt de kans op burn-outsyndroom. Dit zijn maar enkele van de voordelen van een regelmatige yogabeoefening. De vele uren op een stoel aan de computer zitten geven na verloop van tijd allerlei nek- en rugklachten, migraine, heupklachten, verminderd zicht enzovoort.


Yoga is voor iedereen in het bedrijf heilzaam en zal op natuurlijke manier het team versterken.


  • Vinyasa: Deze stijl is dynamisch, maar kan qua intensiteit perfect aangepast worden aan de groep. Nadien voelt men zich opgeladen en

herboren. Een ruimte is vereist waar we op de grond op matjes kunnen staan en liggen. Matjes en bolsters kunnen geleverd worden.


  • Yin: Deze zachte vorm van yoga is heel geschikt wanneer er reeds blessures zijn of om stress en vermoeidheid tegen te gaan. Een ruimte is

vereist waar we op de grond op matjes kunnen liggen. Matjes en bolsters kunnen geleverd worden.


  • Stoelyoga: Beschikt u niet over een aparte zaal, dan is stoelyoga een goede optie. Uw werknemers leren oefeningen voor een goed werkhouding die ze zelf ook kunnen toepassen. Stoelyoga werkt het lichaam op een milde manier los en verheldert de geest.


€ 45

€ 50

VALERIE PAS

Gezondheidstherapeute en Yogadocente


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Detox retraite

10/10/2020, 10:00-16:00

Locatie: Soulpath,

Sint-Katelijne-Waver


Meer info onder evenementen in de kijker


Contact opnemen


Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326