Yoga

Ashtanga Yoga

Private & groepslessen


Ashtanga yoga is een traditionele stijl van yoga, die bestaat uit een vaste reeks houdingen. Deze yogaposes worden je stapsgewijs aangeleerd, zodat veiligheid en integriteit voorop blijven staan. Ashtanga yoga is geschikt voor iedereen, die houdt van bewegen en een beetje uitdaging. Je hoeft absoluut niet lenig of sterk te zijn om te starten.


YOGA

Heb je nood aan wat meer rust in je leven? Ben je aan het herstellen van een blessure? Wil je wat meer tijd voor jezelf of is het eerder dat je lichaam vraagt om wat meer beweging?  Het kunnen allemaal goede redenen zijn om aan yoga te beginnen. Yoga is niet enkel iets voor lenige mensen. Yoga is er voor iedereen!

VINYASA YOGA

Private & groepslessen


Een les is opgebouwd uit een opeenvolging van houdingen met de ademhaling als belangrijke focus. Vinyasa haalt je uit je comfortzone. Je weet namelijk nooit wat je kan verwachten, waardoor je je leert concentreren, leert volgen en aanvaarden. Vinyasa is dynamisch en leuk.


Na de inspanning nemen we de tijd om na te voelen en te ontspannen.


Voor beginners alsook iets meer gevorderden, gezien elke houding verschillende opties kent. Je houdt van een uitdaging.

Schrijf je in voor een groepsles yoga

We oefenen in kleine groepjes in de huiselijke setting van HOM, House of Movement, in Stekene. Bekijk hieronder de agenda en schrijf je meteen in.

YIN YOGA

Private & groepslessen


We komen volledig tot rust en dichter bij onszelf door een reeks met vooral liggende of zittende houdingen. In deze les nemen we de tijd om spanningen lichamelijk en geestelijk los te laten. We werken niet op spierkracht, maar op spierontspanning, waardoor je dieperliggend bindweefsel gaat versoepelen en stretchen. We sluiten af met een ademhalings/meditatie-oefening.


Deze les is geschikt voor beginners, bij herstel na blessures of als je het gewoon rustig aan wil doen.

VALERIE PAS

Gezondheidstherapeute en Yogadocente


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Detox retraite

10/10/2020, 10:00-16:00

Locatie: Soulpath,

Sint-Katelijne-Waver


Meer info onder evenementen in de kijker


Contact opnemen


Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326