Valérie

Hallo

daar!

Wie ben ik?


Valérie Pas, aangenaam! Yogastudent, op weg naar een gezond leven. Mijn interesses gaan uit naar yoga, Ayurveda, wetenschap, alles wat met voeding te maken heeft, reizen, ecologie, theater & dans. 

Alles wat ik leerde en heb meegemaakt hebben me voorbereid op waar ik nu sta in het leven. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn!


De interesse voor Oosterse filosofie en wetenschap was er al van jongsaf aan. Toch kwam yoga pas echt op mijn pad in 2003 tijdens een lange reis doorheen Zuid-Oost Azië, waar ik een opleiding tot Thaise massagetherapeute volgde en deed mijn eerste intensieve Vipassanameditatie retraite.


Ondertussen heb ik verschillende opleidingen achter de rug en reeds meer dan 5 jaar ervaring in het lesgeven in verschillende stijlen; Vinyasa yoga, Yinyoga, Yin Yang, Pranayama, Yoga Nidra & Ashtanga.

Zelf ben ik vooral gebeten door de Ashtanga-microbe en volgde verschillende workshops bij David Swenson, Manju Jois, Anthony ‘Prem’ Carlisi, Nick Evans. Begin 2018 ondernam ik mijn eerste trip naar Mysore om te gaan oefenen en leren aan het Patthabi Jois Instituut.


Naast yogadocente ben ik werkzaam als holistisch gezondheidstherapeute, met als achtergrond Ayurveda en Orthomoleculaire therapie. Ik combineer de wijsheden uit Oost en West om tot een dieper inzicht te komen wat de oorzaak is van bepaalde klachten, zodat ze bij de wortel kunnen aangepakt worden. Voor mijn volledig curricullum verwijs ik je graag naar linkedin

Je kan bij me terecht voor gezondheids- en kruidenadvies, behandelingen, workshops, massages en privé onlineyogalessen. Op www.planetohm.be post ik geregeld een interessant artikel of recepten.


Klik op de afbeelding om naar de blog te gaan.

VALERIE PAS

Gezondheidstherapeute en Yogadocente


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Detox retraite

10/10/2020, 10:00-16:00

Locatie: Soulpath,

Sint-Katelijne-Waver


Meer info onder evenementen in de kijker


Contact opnemen


Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326