Workshop dolfijnen-walvissen-mensen in verbinding

Dolfijnen-Walvissen- Mensen


Zondag 16 juni 2019, 11:00 – 17:30 uur in Stekene, België


Workshopdag met Dr. Saskia Bosman, bioloogAls je met elkaar in verbinding bent, heb je ook elk een stukje van elkaar in je. Op het moment dat je je dit bewust wordt, ontstaat het groeps(‘pod’)gevoel, de gewaarwording van een groepsveld. Een pod is een groep dolfijnen of walvissen. Zo gaan we de dolfijn en de walvis in onszelf ontdekken in deze workshop. Wij hebben een technologische cultuur, zij hebben een bewustzijnscultuur. Deze zelfbewuste, gevoelige en intelligente wezens helpen ons die kwaliteiten in onszelf te ontsluiten die zij zelf zo zichtbaar belichamen. Er wordt minimaal informatie gegeven, want er wordt vooral ervaren en gedeeld, waardoor we allemaal onze kennis, liefde en wijsheid inbrengen om samen deze workshop te creëren. Zo helpen ze ons om ook een bewustzijnscultuur te worden.


Ochtend:


We stemmen af op onze eigen universele liefde en bouwen deze op tot een krachtveld; onze oorspronkelijke creatiekracht. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de dolfijnen om de speelse, slimme, flexibele, vreugde-, humor- en liefdevolle dolfijn met al haar/zijn bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in klank, beeld, gevoel en nog meer vormen. Dit doen we met behulp van diverse meditatieve oefeningen en met wat er in ons groepsveld opkomt.


Middag:


We stemmen opnieuw af op onze eigen universele liefde en bouwen deze weer op tot krachtveld, dat we nu nog sterker zullen ervaren en die onze dolfijnenkwaliteiten draagt. Hiermee verbinden we ons met de energie en het bewustzijn van de walvissen om de wijze, liefdevolle, empathische  walvis met haar/zijn miljoenen jaren oude herinneringen en al zijn/haar andere bijzondere vermogens in onszelf te ontdekken. We communiceren ermee in meditatie, klank, beeld, gevoel en nog meer vormen.


 

Over de docente:


Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in biologie, bewustzijn en innerlijke groei.  Zij heeft vele bijzondere ervaringen gehad met walvissen en dolfijnen en ontdekt dat deze ons kunnen helpen mooie kwaliteiten in onszelf naar voren te laten komen. In de afgelopen 2 zomers (2017 en 2018) heeft ze (respectvol!) gezwommen met wilde dolfijnen in de Azoren en daar ook walvissen ontmoet. Ze organiseert reizen hiernaartoe.


Locatie: Stekene, België


Datum & tijd: zondag 16 juni 2019, 11:00-17:30 uur (inloop 10:30uur).


Deelnameprijs per persoon: € 110,- inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.


Lunch: ‘podluck’; breng een gerecht mee om met de groep te delen. Deze hoeft niet afgesproken te worden, want het wordt altijd vanzelf een feestmaal!


Organisatie: InspiRadiance, Culemborg (Nederland) en Planet Ohm (Stekene, België, https://www.planetohm.be/).


Aanmelding: via het aanmeldformulier  of per e-mail aan inspiradiance@gmail.com.

Na aanmelding ontvang je de betaalgegevens, na de betaling ontvang je een bevestiging met het adres en andere praktische gegevens.


Informatie: website http://inspiradiance.nl,

Saskia Bosman inspiradiance@gmail.com

Valérie Pas valeriepas@planetohm.beTijdstip

Zondag 16 juni 2019, 11:00 – 17:30 uur

Docenten

SASKIA BOSMAN


Locatie

Stekene, België


VALERIE PAS

Yogalerares en Ayurvedisch consulente


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Yogaweekend

21-23 september 2018

Locatie: Redu, Ardennen


Meer info onder workshops of in onze agenda.


Contact opnemen


Kasteelstraat 18

9190 Stekene

Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326