Yoga

YOGA

Heb je nood aan wat meer rust in je leven? Ben je aan het herstellen van een blessure? Wil je wat meer tijd voor jezelf of is het eerder dat je lichaam vraagt om wat meer beweging?  Het kunnen allemaal goede redenen zijn om aan yoga te beginnen. Yoga is niet enkel iets voor lenige mensen. Yoga is er voor iedereen!

SLOW FLOW

Private & groepslessen


Slow Flow is gebaseerd op Vinyasa. Het ritme van de lessen ligt beduidend lager en er is meer tijd voor ontspanning tijdens de lessen. De houdingen worden aangepast aan de verschillende noden. Sommige houdingen worden langer aangehouden om meer bewustzijn en ontspanning in de houding te bekomen.


Deze les is geschikt voor beginners, bij herstel na blessures of als je het gewoon rustig aan wil doen.


VINYASA YOGA

Private & groepslessen


Een les is opgebouwd uit een opeenvolging van houdingen met de ademhaling als belangrijke focus. Vinyasa haalt je uit je comfortzone. Je weet namelijk nooit wat je kan verwachten, waardoor je je leert concentreren, leert volgen en aanvaarden. Vinyasa is dynamisch en leuk.


Na de inspanning nemen we de tijd om na te voelen en te ontspannen.


Voor beginners alsook iets meer gevorderden, gezien elke houding verschillende opties kent. Je houdt van een uitdaging.

YIN YANG

Private & groepslessen


Alles bestaat uit yin en yang. Yin slaat op de maanenergie, de vrouwelijke energie, rust, het intuïtieve. Yang slaat op de zonne-energie, de mannelijke energie, actie, dynamiek.


In onze Westerse maatschappij waar iedereen van hier naar daar loopt en geleefd wordt door zijn drukke agenda, overheerst de yang energie. Veel mensen voelen dan ook dat hun lichaam niet meer in evenwicht is. We zijn continu gejaagd, leven meer in ons hoofd.


Met yin en yang yoga proberen we beide energieën in balans te brengen. De les begint met een rustige opwarming of meditatie, waarna we overgaan naar een yang flow waarbij we de energie in ons lichaam activeren en sluiten terug af met yinhoudingen en een heerlijk ontspannende savasana.


Deze les is voor beginners en gevorderden.


YIN YOGA

Private & groepslessen


We komen volledig tot rust en dichter bij onszelf door een reeks met vooral liggende of zittende houdingen. In deze les nemen we de tijd om spanningen lichamelijk en geestelijk los te laten. We werken niet op spierkracht, maar op spierontspanning, waardoor je dieperliggend bindweefsel gaat versoepelen en stretchen. We sluiten af met een ademhalings/meditatie-oefening.


Deze les is geschikt voor beginners, bij herstel na blessures of als je het gewoon rustig aan wil doen.

VALERIE PAS

Yogalerares en Ayurvedisch & Orthomoleculair therapeute


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Yogaretraite

31/05- 07/06/2020 

Locatie: Mouronho, Portugal


Meer info onder workshops of in onze agenda.


Contact opnemen


Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326