Valérie

Hallo

daar!

Wie ben ik?


Valérie Pas, aangenaam! Yogastudent, op weg naar een gezond leven. Mijn interesses gaan uit naar yoga, Ayurveda, psychologie, filosofie, koken, reizen, ecologie, wetenschappen, theater, dans,…

Alles wat ik leerde en heb meegemaakt hebben me voorbereid op waar ik nu sta in het leven. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn!


De interesse voor wetenschap en Oosterse filosofie was er al van jongsaf aan. Toch kwam yoga pas echt op mijn pad in 2003 tijdens een lange reis doorheen Zuid-Oost Azië. Ik volgde daar een opleiding tot Thaise massagetherapeute en deed een intensieve Vipassanameditatie retraite.

Nadien nam het leven even een andere wending en had ik 10 jaar lang een succesvolle horecazaak. In die tijd gaven yoga en meditatie me de ontspanning en mentale kracht die ik vaak nodig had. Mijn levensstijl was toen niet wat je gezond kan noemen, maar beetje bij beetje leer ik oude gewoontes los te laten en meer van mezelf te houden.


In 2014 voltooide ik uiteindelijk de Vinyasa Yoga Teachertraining bij oa. Teune Van der Wildt in Antwerp yoga. Sindsdien ben ik gebeten door de Ashtanga-microbe en volgde verschillende workshops bij David Swenson, Manju Jois, Anthony ‘Prem’ Carlisi, Nick Evans. Begin 2018 ondernam ik mijn eerste trip naar Mysore om te gaan studeren aan het Patthabi Jois Instituut.

Mijn Ashtangapractice doe ik onder het alziend oog en de helende handen van Sofie Mahy, Caroline Labeur en Teune Van der Wildt.

Momenteel ben ik erkend Ayurvedisch voedingsconsulente en rond de opleiding tot Ayurvedische therapeute af aan de School voor Ayurveda in Gent. Volgend schooljaar volg ik ook de opleiding orthomoleculaire geneeskunde. Voor mijn volledig curricullum verwijs ik je graag naar linkedin

Naast mama van 2 allerliefste kinderen ben ik enorm gedreven om mijn passie voor yoga en ayurveda door te geven. Je kan bij me terecht voor gezondheids- en kruidenadvies, behandelingen, workshops, massages en de wekelijks yogalessen. Op www.planetohm.be post ik geregeld een interessant artikel of recepten.


VALERIE PAS

Yogalerares en Ayurvedisch & Orthomoleculair therapeute


Graag deel ik mijn passie met je en help je op weg om de helende kracht in jezelf aan te spreken.

Geplande activiteiten


Yogaretraite

31/05- 07/06/2020 

Locatie: Mouronho, Portugal


Meer info onder workshops of in onze agenda.


Contact opnemen


Email: info@valeriepas.be

GSM: (0032) 0484 157 995

BTWnr: BE 0895 666 326